Ledarskap för morgondagen

Ledarskap för morgondagen

För att vara framgångsrik som ledare, företag och organisation i den marknad vi verkar i idag krävs en annan typ av ledarskap än för 10-20 år sedan. Denna utbildning är främst för dig som har ambitionen att leda för tillväxt och lönsamhet, som är beredd att kavla upp ärmarna och göra en förändring.

 

Utbildningen ger dig rätt förutsättningar att inte bara hänga med utan att driva på framåt. Både gällande tillväxt, innovation och lönsamhet. Ditt ledarskap blir ändamålsenligt för dina och din verksamhets vision och mål.

Syfte med utbildningen

Att ge dig själv verktyg och metoder till att leda ändamålsenligt utifrån dina och din verksamhets mål. Att få insikter i vad som krävs idag för att lyckas möta utmaningarna och ta vara på möjligheterna både internt och i din omvärld.

Utbildningsmål

Målet med utbildningen är att du som deltagare ska få insikter i hur du kan skapa förutsättningar för innovation och lärande. Hur du som ledare ta fasta på lärandet och idéer, för att ta dessa vidare och konkretisera dessa i tjänster/produkter.

 

Du kommer att förstå hur motivation och hälsa leder till ökad prestation, kreativitet och i slutändan högre lönsamhet. Du kommer att ha verktyg för att applicera den kunskapen i din verksamhet.

 

Du kommer att få insikter i hur du skapar en motståndskraftig och anpassningsbar verksamhet och affär. Målet är att du ska veta hur du kan öka förändringstakten utan att skada motivationen hos dina anställda och hur beslutsformerna ser ut för att gynna flexibilitet.

Innehåll i kursen

Denna utbildning ger dig grundläggande kunskap i:

  • Vad vi människor motiveras av
  • Hur vår motivation och hälsa påverkar vår prestation och produktivitet.
  • Hur du ökar innovationen och utvecklingen i din verksamhet
  • Hur du tar din verksamhet mot en lärande verksamhet
  • Hur du ökar flexibiliteten och anpassningsbarheten i din verksamhet
Omfattning

3 heldagar

Digitalt och/eller på plats

Pris

21 900 kr exkl moms

Anmäl dig här
Tid & plats

Datum 25-27 maj

Tid: 9-16 alla dagar 

Plats: Digitalt eller fysiskt

Anmälan

Hitta fler utbildningar inom våra  utbildningsområden

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra utbildningar och tjänster? Kontakta oss nu så hjälper vi dig till framgång.

Vi utvecklar okonventionella ledare

Läs mer om vårt unika ledarskapsprogram för Executive managers.

Vi tror på motivation som kraft

Vi ökar motivationen hos organisationer genom att säkerställa väl genomförda förändringar och utveckla deras personal och ledare.