Det här är
Waara Ledare

Vi tror på motivation och ett ändamålsenligt ledarskap

Om vi hade fler ledare i världen som förstod effekten av hög motivation skulle fler människor må bättre och företagen skulle vara mer framgångsrika.

Vår vision är att öka motivationen på våra arbetsplatser från 27% till 95%. Resultatet av ökad motivation hos individen blir framgångsrika företag och ökad social hållbarhet i samhället.

Vi tror på motivation

Om vi hade fler ledare i världen som förstod effekten av hög motivation skulle fler människor må bättre och företagen skulle vara mer framgångsrika.

Vår vision är att öka motivationen på våra arbetsplatser från 27% till 95%. Resultatet av ökad motivation hos individen blir framgångsrika företag och ökad social hållbarhet i samhället.

Vår affärsidé
Vi säkerställer att företag och organisationer har ett ledarskap som gynnar deras långsiktiga mål och vision. Vi ökar inte pressen, vi höjer motivationen och ökar välmåendet.
Effekten är mer framgångsrika företag.

Det här är vår historia

Waara Ledare grundades av Anna-Maria Waara i december 2018. Anna-Maria är same, född i Lappland och uppvuxen i den lilla byn Tärendö i Pajala kommun. Idag verkar hennes bolag över hela världen med sätet i Stockholm.

De samiska rötterna präglar företaget genom att Waara Ledare alltid strävar efter genuinitet och att vara grundade i oss själva och i naturen. Naturen och den samiska solen, som syns i vår logga, står för livskraft och energi. Vårt motto är att tillföra livskraft till våra kunder genom att höja motivationen.

 

Anna-Maria har länge drömt om att kunna förbättra världen på något sätt och har alltid haft ett stort intresse för människor. Efter studierna i Lund där hon läste till civilingenjör med inriktning mot ekonomi och ledarskap har hon arbetat med att coacha och vägleda chefer och hon har själv varit chef och chef för chefer. Efter elva år som anställd i några av Sveriges största bolag tog hon steget till att starta Waara Ledare.

Anna-maria

Waara Ledare ökar motivationen på företag med missionen att vända den situation som råder i vårt samhälle där den psykiska ohälsan bara stiger och motivationen på våra arbetsplatser är nere under 30%! Våra chefer har en enormt stor påverkan på hur vi mår och om vi känner oss motiverade. Vi tillbringar mer än halva vår vakna tid på arbetet och har man en dålig chef som inte förstår hur man skapar förutsättningar för att känna motivation mår vi inte bara dåligt på arbetsplatsen, känslan följer med oss hem och påverkar ofta vårt privatliv negativt.

 

Waara Ledare anser att alla människor har rätt till att känna motivation på arbetet. Det är med den bakgrunden som Waara Ledare jobbar med att stötta företag i deras förändringsarbete så att de kan behålla motivationen både under och efter förändringen samt att utveckla världens ledare i hur man skapar förutsättningar för motivation. Resultatet blir inte bara förbättrad psykisk hälsa i vårt samhälle utan också framgångsrika företag.

Våra värderingar och ledstjärnor

Världen utvecklas snabbare idag än för 10 år sedan. För oss är det därför viktigt att alltid hålla oss uppdaterade på den senaste forskningen inom motivation och ledarskap. Vi gör våra kunder framgångsrika genom att på ett konkret sätt implementera och applicera morgondagens verktyg som har förankring i den senaste forskningen.
Utmaning ger utveckling

Genom att utmanas utvecklas man. Vi vill vara tydliga med att vi inte är bolaget som stryker våra kunder medhårs. Så är du ute efter medhåll och vill höra smicker är du inte vår typ av kund. Vi anlitas för att leverera resultat och det gör vi genom att utmana och vara ärliga. Men med på resan finns alltid Waara Ledares karakteristiska omtanke och hjärta.

 

För oss är det viktigt att alltid se till kundens bästa. Om vi inte tror på att en lösning passar er kommer vi aldrig säga till er att ni ska köpa den. Vi säljer bara de insatser som vi vet kommer att hjälpa dig. Om du som kund lyckas, lyckas vi!

 

Vi strävar alltid efter att leva som vi lär. Våra metoder och verktyg används inte bara av våra kunder utan också av oss själva. Genom att själva utmana oss och arbeta efter vår egen övertygelse får vi också bevis på vad som funkar och vad som inte funkar för våra kunder.

Att bidra är motiverande

Vi tror på att bidra till samhället och ge till de som arbetar för våra barn, de utsatta och för vår miljö. Därför levererar vi ibland uppdrag ideellt. Detta gör vi för att kunna stärka de organisationer som vi tycker ska fokusera sina finanser på att bidra genom sin verksamhet. Waara Ledare hjälper dem att bli än mer framgångsrika i sin viktiga insats.

 

Om du inser att motivation är nyckeln till framgång så är du kunden för oss. Vi vet att alla företag har förbättringspotential till att höja motivationen hos sin personal. Om du däremot tror att dina medarbetare redan är tillräckligt motiverade är vi inte rätt leverantör för dig.

 

Alla har rätt att känna motivation på arbetet. Vi skapar förutsättningar för människor att själva ta ansvar för sin motivation och utvecklar ledare att förstå hur de kan skapa arbetsplatser där personalen kan känna motivation.

Vårt mål
Vårt mål är främst att hjälpa svenska, stora bolag att öka motivationen i deras organisationer och vi nöjer oss inte förrän våra kunder är mer än nöjda. Vår målsättning är också att exportera vår framgångsrika svenska metod till resten av världen.

Vad händer vid ökad motivation

Produktiviteten, kreativiteten och engagemanget ökar och fler medarbetare kommer att må bättre och trivas på jobbet.

Prioritera motivation i organisationen

Vårt förslag är att du börjar med det som är viktigt, din organisation… först när du säkerställt motivationen i ditt företag är du konkurrenskraftig.

Ökad motivation föder framgång

Forskning visar att hög motivation resulterar i högre engagemang, positiv attityd på jobbet, bättre hälsa och mindre stress.